בועז מבשל BOAZ MEVASHEL 

000
מסעדת שף
כתובת> מצפה הילה טלפון> 04-9572090

מלא טעם

לפני כעשר שנים, אחרי שהקים את מסעדת "קפריצ'יוזה" ואת פיצריית "ביג מאמא" בתל-אביב, עבר השף בועז קוינטנר להתגורר במצפה הילה שבגליל המערבי. המסעדה שהקים שם, הפועלת בימי חמישי ושישי בלבד, היא במידה רבה שלוחה של ביתו - הוא מבשל, אשתו וילדיו מארחים וממלצרים. התפריט קבוע מראש ומשתנה בכל שבוע, בהתאם למצאי בשוק ולהשראה. כשתתקשרו להזמין מקום ישאל בועז
על העדפותיכם הקולינריות ויתאים את המנות לסועדים. הסגנון איטלקי-גלילי, עם חיבה גדולה ל"אינבולטיני" - קיפול, גלגול, עיטוף ומילוי של מרכיבים, כמו למשל שרימפ מצופים אטריות קדאיף, קנלוני ממולאים מסקרפונה וארטישוק, גלילות סינטה, גזר וחומץ בלסמי ושאר המצאות נהדרות. הנוף הנהדר נגלה מכל חלון, היין גלילי משובח והסצינה כולה קוראים להוריד הילוך ולפנות קצת מקום לדולצ'ה ויטה.
 
 

של מי> בועז קוינטנר
כדאי לדעת> אפשר לקיים במקום אירועים של עד 30 איש. בחמישי ובשישי חובה להזמין מקום מראש.
הכי הכי> ארוחת טעימות שמתחילה בשקיעה ונמשכת אל תוך הלילה.
חניה> צמודה למקום
מייל>boazkwintner@gmail.com
שעות פתיחה> ה', ו' מ-18:00 אירועים בתיאום מראש בשאר
ימות השבוע.
 

Boaz Mevashel
10 years ago, after he established Capriciouse and Big Mama pizzeria, Boaz Kwintner moved to Hila in the western Galilee. The restaurant he established there, operating only on Thursday and Friday, is much like an extension of his own home. He cooks and his wife and children serve. The menu is in Italian-Galilee style, with shrimps covered with Kadaif, cannelloni filled with mascarpone and artichoke, sinta rolls and other lovely inventions. Make time for some Dolce Vita.
Add> Mizpe Hila
Tel> 04-9572090
Mail> boazkwintner@gmail.com